Ungdomsakademin erbjuder evenemang för unga samt fortbildningar för professionella som arbetar med unga. Kontakta gärna informatören på din ort för mer information om specifika evenemang.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hållbar livsstil och klädbytestorg

19 oktober, 2017 | 13:00 - 16:00

Under höstlovet ordnar Ungdomsakademin Luckan i Borgå ett informationstillfälle om hållbar livsstil med UngMartha. I samband med informationstillfället ordnas även ett klädbytestorg. Tillfället är kostnadsfritt och öppet för alla!

Undrar du hur man lever ett hållbart liv, såväl med tanke på miljön som den egna plånboken? Kom med och lär dig loppisfynda eller få tips på hur du kan piffa upp dina gamla kläder för att ge dem nytt liv. Under tillfället får vi även råd om hur vi med våra dagliga handlingar kan spara på miljön och leva mer hållbart.

Efter föreläsningen ordnas ett klädbytestorg dit alla får hämta med sig av sina gamla kläder (rena och hela) för att sedan ha möjlighet att fynda nytt bland andras avlagda plagg. Ungdomsakademin Luckan i Borgå kommer ta emot kläder för bytestorget redan veckan innan evenemanget och alla kläder som blir kvar efter bytestorget kommer doneras till välgörenhet.

De 10 första som anmäler sig får en goodiebag av Ung Martha!

Anmäl dig senast 16.10 här nedan:

Detaljer

Datum:
19 oktober, 2017
Tid:
13:00 - 16:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Arrangör

Ungdomsakademin Borgå
Telefon:
0408456133
E-post:
borga@ungdomsakademin.fi

Plats

Kulturhuset Grand
Biskopsgatan 28
Borgå, 06100 Finland
+ Google Map
Telefon:
019 582002
Webbplats:
www.grand.fi/